Arsonist Red Blend 2016

MATCHBOOK WINES

Arsonist Red Blend
2016

Pays
États-Unis
Désignation réglementée
American Viticultural Areas (AVA)
Région
Californie
Cépage(s)
Petit Verdot 52 %
Malbec 26 %
Cabernet Sauvignon 22 %
Couleur
Rouge
Sucre
Sec
Site web du producteur

Information sur le domaine

Pourquoi avoir choisi le nom Matchbook, qui signifie carton d’allumettes? John Giguiere a grandi sur une ferme à la fin des années 1950 et au début des années 1960, et il était alors un pyromane invétéré, qui mettait le feu à toutes sortes de choses, dont le champ de blé de son père. À un certain moment, son père, qui craignait d’être acculé à la ruine si ses enfants venaient à brûler la maison et la ferme, a décidé d’amener ses enfants à la prison municipale et de...

Consultez la page de MATCHBOOK WINES pour plus d’information

Revues de presse

Blue Lifestyle International

- 93 points -

Février 2021

Opaque, garnet color, rich plum nose, rich, chewy and intense; mostly Petit Verdot with Malbec and Cabernet Sauvignon, velvety texture with notes of chocolate, mocha and spice, dense and balanced.

Voir la revue de presse détaillée
 Wine Enthusiast

- 92 points -

Octobre 2020

This wine is super concentrated and complex in its array of red and black fruit flavors, with subtle oak spices and a rich texture. A blend of Petit Verdot, Malbec and Cabernet Sauvignon, it has a mouthcoating effect and a lingering gorgeous finish.

Voir la revue de presse détaillée
Wine Spectator

- 90 points -

Novembre 2021 (Millésime 2018)

Aromatic, offering a compelling mix of cardamon, palo santo, iron, cedar, vanilla and campfire notes, with juicy, dense cherry and boysenberry flavors at the core. Plenty of harmony on the finish. Petit Verdot, Malbec and Cabernet Sauvignon. Drink now.

Voir la revue de presse détaillée
 Wine Enthusiast

- 90 points -

Août 2018 (Millésime 2015)

This is a concentrated and truly dry Bordeaux-style blend that has a blackberry aroma and flavors of black cherry and dark chocolate. Firm tannins and good acidity give it plenty of structure, so it will easily stand up to steaks, chops and ribs. Made from Petit Verdot, Malbec and Cabernet Sauvignon.

Voir la revue de presse détaillée